Waarneming

Om ervoor te zorgen dat onze dienstverlening ononderbroken blijft, hebben wij een regeling getroffen voor situaties zoals vakantie, ziekte of het overlijden. In dergelijke gevallen nemen Annalies Seplonius en Edwin Wiersma elkaars taken over, zodat er altijd zorg beschikbaar is.

Wij hechten grote waarde aan vertrouwelijkheid en privacy bij het behandelen van medische gegevens. Daarom vereisen wij de expliciete toestemming van elke patiënt voordat wij elkaars dossiers kunnen inzien. Deze geautoriseerde toegang stelt ons in staat om effectief samen te werken, relevante informatie te delen en een gepersonaliseerde aanpak te waarborgen.

Wij begrijpen dat het beschermen van jouw persoonlijke gegevens van essentieel belang is. Daarom hanteren wij strikte beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat de gegevens veilig worden opgeslagen en alleen toegankelijk zijn voor geautoriseerd personeel.

Mocht je besluiten om toestemming te verlenen voor het delen van jouw medische gegevens binnen ons team, dan kunnen wij zorgvuldig en efficiënt samenwerken om de best mogelijke zorg te bieden. Jouw welzijn en vertrouwen zijn voor ons van het grootste belang, en wij staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden of jouw toestemming te herzien als dat nodig is.

Meer informatie of een afspraak maken? Bel 030-2254713 Neem contact op