Complementair verloskundige zorg

Prenatale zorg is steeds belangrijker voor de aanstaande moeder. Veel ouders vragen zich af hoe zij zich op een gezonde zwangerschap kunnen voorbereiden. Er is een duidelijke link tussen de voeding van moeder en de gezondheid van het kind. Men zou dus niet alleen zwangeren moeten behandelen maar ook moeten proberen te voorkomen dat moeder en/of kind een chronische aandoening ontwikkelen. Goede adviezen en meer vertellen “wat wel te doen” in plaats van “wat niet te doen”. Een gezond lichaam levert vaker een gezonde zwangerschap en een goede start voor moeder en kind

Vitamines en Mineralen zijn heel belangrijk voor een zwangere vrouw. U weet vast dat Foliumzuur (B11) noodzakelijk is voor een zwangere vrouw, maar wist u dat vitamine B6 en vitamine B12 net zo belangrijk zijn in de DNA synthese. Welke vorm van Magnesium kunt u gebruiken zonder dat er diarree ontstaat? Welke Omega 3 olie is niet toxisch voor een zwangere vrouw? Het is wetenschappelijk bewezen dat Vitamine D3 van belang is voor een zwangere vrouw, maar wat doet vitamine D3 precies? En waarom is het zo noodzakelijk! Deze en nog veel meer vragen kunnen wij behandelen tijdens een Complementair verloskundige consult.

Gedurende de zwangerschap kunnen altijd verschillende kwaaltjes ontstaan die op een natuurlijke manier goed te behandelen zijn. Praktijk Wiersma geeft u deskundige adviezen over de natuurlijke aanpak van blaasontsteking, darmproblemen, bekkeninstabiliteit, obstipatie, bloedsuikerspiegel en onder- en overgewicht.

Zowel het kind als de zwangere vrouw moeten in de watten gelegd worden. Een goede gezondheid van de moeder zal het kind alleen maar ten goede komen.

Meer informatie of een afspraak maken? Bel 030-2254713 Neem contact op