Complementair & Reguliere verloskundige zorg

Welkom bij Praktijk Wiersma - uw vertrouwde bron voor verloskundige zorg en complementaire zorg tijdens de zwangerschap en bevalling. Bij Praktijk Wiersma begrijpen we hoe belangrijk het is om tijdens deze bijzondere periode in uw leven persoonlijke en deskundige zorg te ontvangen.

Prenatale zorg is steeds belangrijker geworden voor aanstaande moeders. Veel ouders vragen zich af hoe zij zich op een gezonde zwangerschap kunnen voorbereiden. Bij Praktijk Wiersma geloven we in het belang van preventieve zorg en het bevorderen van de gezondheid van zowel moeder als kind.

Vitamines en mineralen spelen een cruciale rol tijdens de zwangerschap. U kent waarschijnlijk al het belang van foliumzuur (vitamine B11) voor een zwangere vrouw, maar wist u dat vitamine B6 en vitamine B12 net zo belangrijk zijn voor de DNA-synthese? Het is essentieel om de juiste vormen van vitamines en mineralen te kiezen om een gezonde zwangerschap te bevorderen.

Bij Praktijk Wiersma kunnen we u helpen bij het maken van gezonde keuzes met betrekking tot vitamines en mineralen. We kunnen u adviseren over de juiste vorm van magnesium die u kunt gebruiken zonder dat er diarree ontstaat. Daarnaast kunnen we u informeren over welke vorm van omega 3-olie veilig is voor zwangere vrouwen.

Een van de meest bekende vitamines tijdens de zwangerschap is vitamine D3. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat vitamine D3 van vitaal belang is voor een zwangere vrouw. Het speelt een cruciale rol bij de botgezondheid van de moeder en de ontwikkeling van de botten van de baby. Daarnaast speelt vitamine D3 een rol bij het immuunsysteem en de algemene gezondheid. Bij Praktijk Wiersma kunnen we u uitleggen waarom vitamine D3 zo noodzakelijk is tijdens de zwangerschap en wat de specifieke voordelen ervan zijn.

Gedurende de zwangerschap kunnen er verschillende kwaaltjes optreden die op een natuurlijke manier goed te behandelen zijn. Praktijk Wiersma geeft u deskundig advies over de natuurlijke aanpak van veelvoorkomende klachten, zoals blaasontsteking, darmproblemen, bekkeninstabiliteit, obstipatie, bloedsuikerspiegel en onder- en overgewicht. We geloven in het bevorderen van het welzijn van zowel het kind als de zwangere vrouw, en we staan klaar om u te ondersteunen op een natuurlijke en holistische manier.

Bij Praktijk Wiersma staat uw gezondheid en het welzijn van uw baby centraal. We streven ernaar om u te voorzien van de best mogelijke zorg en ondersteuning gedurende deze speciale periode. U kunt rekenen op de expertise, compassie en persoonlijke aandacht van onze verloskundige.

 

Meer informatie of een afspraak maken? Bel 030-2254713 Neem contact op