Reguliere & Complementaire zorg

Welkom bij Praktijk Wiersma!

Op deze website willen we u graag kort laten kennismaken met onze praktijk en algemene informatie geven over onze werkwijze. Praktijk Wiersma heeft twee vestigingen: een in Bosch en Duin, gelegen in Midden-Nederland, en een in Hemrik, gelegen in Noord-Nederland.

Binnen ons toegewijde team van zorgprofessionals streven wij ernaar hoogwaardige zorg te bieden, zowel op regulier als complementair gebied. Edwin Wiersma is een ervaren verloskundige, en Annalies Semplonius is een gedreven verpleegkundige. Samen hebben we één gemeenschappelijk doel: uw welzijn en tevredenheid.

Bij Praktijk Wiersma staat u als patiënt altijd centraal. We bieden verschillende behandelingen aan, gericht op het optimaliseren van uw gezondheid en welzijn. Of het nu gaat om reguliere zorg of complementaire zorg, we streven ernaar u de best mogelijke zorgervaring te bieden.

Neem gerust een kijkje op onze website en ontdek wat Praktijk Wiersma voor u kan betekenen. 

Met vriendelijke groet,

Edwin Wiersma (Verloskundige, Big: 690553772803)

Annalies Semplonius (Verpleegkundige, Big: 19017038430)

Verschillende behandelingen

Bij Praktijk Wiersma streven we naar een geïntegreerde benadering van zorg, waarbij we verpleegkundige en verloskundige zorg combineren met aandacht voor complementaire geneeskunde. We geloven dat goed onderzoek de basis vormt voor effectieve behandelingen. Daarom combineren we reguliere en complementaire behandelmethoden, waarbij we gebruikmaken van de kennis en ervaring uit verschillende therapieën.

Het is belangrijk om te benadrukken dat de behandelmethoden die we beschrijven niet altijd wetenschappelijk zijn onderzocht en niet bedoeld zijn om reguliere geneeskunde te vervangen. We erkennen de waarde van zowel reguliere als complementaire benaderingen en streven ernaar om een holistische zorgervaring te bieden.

Bij Praktijk Wiersma staat uw welzijn centraal. We richten ons op een geïntegreerde benadering van zorg, waarbij we uw individuele behoeften en wensen in acht nemen. Ons doel is om u te ondersteunen en te begeleiden op uw weg naar gezondheid en welzijn.

Grotere kans op sterfte door te veel vitamine B12

Grotere kans op sterfte door te veel vitamine B12

Veel media berichten vandaag over een onderzoek van het UMCG in Groningen. Waarbij media gelijk waarschuwen voor...

Lees verder

Kwaliteit en samenwerking