Complementaire zorg

Op deze website laten wij u graag kort kennismaken met Praktijk Wiersma en vindt u algemene informatie over onze werkwijze. Praktijk Wiersma is te vinden op twee locaties: vestiging Midden-Nederland in Bosch en Duin en vestiging Noord-Nederland in Hemrik. Ons belangrijkste doel is het aanbieden van hoogwaardige Complementaire zorg. Daarom bieden wij verschillende behandelingen, waarbij u als patiënt centraal staat.

Verschillende behandelingen

Goed onderzoek is de basis van een effectieve behandeling. Er zijn veel vooruitstrevende behandelmethodes, die vallen onder de noemer progressieve geneeskunde. Binnen de praktijk combineren we de kennis van verschillende therapieën tot een behandelmethode. 

De hier beschreven behandelmethoden zijn niet altijd wetenschappelijk onderzocht en vervangt dus ook niet de reguliere geneeskunde.

Onze behandelmethode heeft zijn sporen verdiend door de resultaten bij patiënten na het door hen opvolgen van ons behandeladvies.  Wij horen terug van de patient dat ongeveer 70-80% van de patiënten verbetering opmerkt. De suppletie adviezen die worden gegeven zijn vaak wel wetenschappelijk onderzocht en onderbouwd, bijvoorbeeld b12 supplement bij een b12 deficiëntie of ijzer tabletten bij een wat te lage ijzerstatus.

Grotere kans op sterfte door te veel vitamine B12

Grotere kans op sterfte door te veel vitamine B12

Veel media berichten vandaag over een onderzoek van het UMCG in Groningen. Waarbij media gelijk waarschuwen voor...

Lees verder

Kwaliteit en samenwerking